Home
Boards / Formula / Gaastra Vapor Formula - 2010

Gaastra Vapor Formula – 2010

€1.799,00

Gaastra Vapor Formula – 2010

Karakter: Met topresultaten behaald op alle noembare internationale Formula events is de Vapor Formula Gaastra's troefkaart voor de discipline Formula racing. Een gemakkelijk te varen board met een zeer goede allround performance.

Shapekenmerken: Na twee jaar te hebben getest kwam het R&D team van Gaastra, met onder meer Formula wereldkampioen Steve Allen en Ross Williams, tot de conclusie dat de shape gewoonweg niet te verbeteren was. Een Pro versie met een nog lichtere en stijvere constructie moet de performance nog verder verbeteren, de shape blijft zoals hij was. De bodem loopt van dubbelconcaaf naar V met een flat van 30 centimeter tot de tail. De rails zijn dik en hebben tucked under edge achterin het planeervlak voor extra controle en snelheid. Marginale cut outs met afgeronde hoeken laten het board vrij lopen en geven een goede controle.

Constructie: PVC custom carbon sandwich en Pro editie met 3K carbon dek en UD 80 bodem lay-up. Een speciale SLX sandwichconstructie maakt het dek nog lichter.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Lengte (cm): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

1.799 Gaastra 156 9,3 230 100,5 8,4-12 - DTB

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>