Home
Boards / Freerace / T1 FastX - 2010

T1 FastX – 2010

€1.749,00

T1 FastX – 2010

Karakter: Race performance in een gemakkelijk jasje, dat is wat de FastX belooft. Codewoorden: vroeg planeren, rond de baai knallen en easy manoeuvres. De range heeft op slalomboards georiënteerde rockerlijnen, maar de dunnere rails en dikte maken ze een stuk gemakkelijker te controleren dan de volbloed racers. Meer controle is meer snelheid en voor de gemiddelde freeracer doen de boards in snelheid dan ook niet onder ten opzichte van bijvoorbeeld een T1 RS.

Shapekenmerken: De bodem loopt van V naar enkele concaaf, naar dubbele concaaf naar V. Het dek is licht gewelfd voor extra comfort en een goede krachtoverbrenging. De boards doen het net zo goed met full on racezeilen als met freerace of camberloze slalomzeilen. De comfortabele voetbanden hebben een drieschroefs-verbinding voor een twistvrije verbinding met het board, de ontluchtingsschroef is vervangen door een automatic pressure valve.

Constructie: De BambO²/CarbonX/RevoXskin constructie maakt het mogelijk de torsie en flex van de boards nauwkeurig te bepalen. Het milieuvriendelijke bamboe in dek en bodem verhoogt de veerkracht en het incasseringsvermogen van de boards en geeft een speciale look. CarboX100 zorgt voor een maximale stijfheid. De boards worden standaard geleverd met een luxe T1 boardbag.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Lengte (cm): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

1.749 1.749 1.749 T1 117 127 137 nb nb nb 250 252 255 64 69 72,5 5,5 - 8,5 6,0 - 9,0 6,5 - 10,0 36 42 46 TB TB TB

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>