Home
Boards / Specials / BIC One Design - 2010

BIC One Design – 2010

€999,00

BIC One Design – 2010

Karakter: Speciaal voor iedereen die zich wil meten op gelijk materiaal, heeft BIC de One Design boards ontwikkeld. In de Junior One Design-klasse gooit de Techno 293 OD hoge ogen op zowel nationale als internationale regatta's. De internationale zeilfederatie ISAF heeft de Techno 293 OD tot speciale klasse benoemd, waardoor de groei verzekerd is.

Shapekenmerken: Met zijn hoge volume en gematigde outline biedt de Techno 293 OD een stabiel platform om op te leren windsurfen. Een zwaard zorgt voor extra stabiliteit en maakt upwind varen gemakkelijk. In lichtweer zorgt de outline van bijna drie meter ervoor dat het board gemakkelijk door het water glijdt. Als de wind toeneemt zorgt de concaaf in de bodem ervoor dat het board snel planeert. Voor de surfers ouder dan zeventien die nog niet helemaal klaar zijn voor het officiële Olympische board is er de Hybrid. Dit board is ontwikkeld om te presteren in een windrange tussen 5 en 30 knopen; een allround easy-to-use funboard voor windsurfers van alle leeftijden en vaarniveaus.

Constructie: De Hybrid komt in een stootvaste ASA-constructie, de Techno is uitgevoerd in de CTS-constructie voor een combinatie van licht gewicht en duurzaamheid.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Lengte (cm): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

999 1409 Bic 205 240 12,5 15,5 293 308 79 82 2,5 - 7,8 7,5 - 11,0 46* 60-65**/*** Trimbox DTB

* plus 60 cm zwaard ** plus 70 cm zwaard *** geleverd zonder vin, aangeraden maat

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>