Home
Boards / Specials / Cabrinha 11'6 Touring Board - 2010

Cabrinha 11’6 Touring Board – 2010

€1.649,00

Cabrinha 11’6 Touring Board – 2010

Karakter: De 11'6 Touring Board is Cabrinha's all purpose touring SUP. Het board kan gebruikt worden in alle soorten omstandigheden, van vlakwater tot kleine golven of downwinders langs de kust. Door de masttrack kan het board ook gebruikt worden als windsurfboard.

Shapekenmerken: Door zijn grootte is de 11'6 zeer stabiel, ideaal voor beginnende riders. De EVA-dekpad maakt het board extra comfortabel en duurzaam. Het board is voorzien van een Goretex airvent waardoor de druk automatisch gereguleerd wordt. Door de geïntegreerde grab handle is het board gemakkelijk te dragen.

Constructie: De 11'6 heeft een EPS kern met stringer en is gelamineerd met epoxy glasfiber en heeft bamboe verstevigingen op het dek. De EVA-dekpad en leash plug maken het board compleet.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Lengte (cm): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

1649 Cabrinha 198 nb 11 32 nb 10 US

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>