Home
Boards / Specials / Coreban SUP - 2010

Coreban SUP – 2010

N/A

Coreban SUP – 2010

Karakter: De Coreban SUP-lijn bestaat uit boards die voor iedereen optimaal presteren over een zeer breed inzetbereik, zonder concessies te doen aan de surfeigenschappen. Door de onder de pad verstopte mastvoetplug zijn de boards ook te gebruiken als windsurfboard.

Shapekenmerken: Alle boards hebben een behoorlijke noserocker waardoor ze zeer geschikt zijn voor Atlantische swell en typische steile Nederlandse golven. De 9'6 Performer is Corebans golfrijmachine, als SUP of met zeil: naar buiten dobberen en terug strapless golfrijden. De 10'6 Rockett is een golfrijboard met genoeg volume om op te leren peddelen, ideaal als allrounder voor lichtere surfers en een prima geschikt om op te touren. De 11'6 Cruiser is gemaakt om op te leren SUPen en daarnaast zeer geschikt om op te leren windsurfen. Door de singleconcaaf en ruime noserocker gaat het board gemakkelijker golven af en prikt hij op binnenwater goed door de chop heen.

Constructie: De boards worden gebouwd in een bewezen epoxy/wood multidirectioneel glass lay-up en hebben een highgloss coating. Voor extra sterkte worden de boards geleverd met twee leashplugs. Standaard is verder een dekpad, carbon vin, glass zijvinnen en een boardbag op maat.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Lengte (cm): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

nb nb nb Coreban 153 174 215 10,5 11,5 13 9 29,5 nb nb nb 7,5 US + future US + future US + future

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>