Home
Boards / Specials / JP SUP - 2010

JP SUP – 2010

€1.299,00

JP SUP – 2010

Karakter: De JP SUP-lijn is gebaseerd op de shapes van klassieke longboards en hebben een hoog drijfvermogen. De range bevat drie shapes van grote stabiele 11'8” tot kleine radicale 9'3”. De boards zijn inzetbaar van vlakwater tot in de golven.

Shapekenmerken: Shaper Werner Gnigler heeft de SUP's een vlak dek gegeven voor extra paddelgemak, de rails hebben tucked under edge voor een goede manoeuvreerbaarheid en zijn zeer rond. De boards hebben een plug voor de mastvoet zodat ze ook als windsurfboard gebruikt kunnen worden.

Constructie: De boards zijn gemaakt in epoxy sandwich en voorzien van dekpad in het stabereik. De boards komen met centrale vin in US box, de 10'8” en 9'3” hebben daarnaast FCS thruster vinnen voor extra grip in de golven. Voor extra zekerheid zijn de boards uitgerust met dubbele leashplug.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

1.299 1.299 1.299 JP 128 145 199 nb nb nb 75 76 79 nb nb nb 9 US + FCS US + FCS US

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>