Home
Boards / Freestyle / Exocet I-Style Pro Model - 2010

Exocet I-Style Pro Model – 2010

€1.699,00

Exocet I-Style Pro Model – 2010

Karakter: De I-Style is Exocets rasechte freestyler. Een board om op te spinnen en sliden in een ultralichte constructie.

Shapekenmerken: De cut-outs in de flink volumineuze tail zorgen ervoor dat de nieuwe I-Style een stuk manoeuvreerbaarder is geworden dan zijn voorganger. Samen met het lagere gewicht zorgen ze onder andere voor betere popeigenschappen. De bevels in de bodem en neus zorgen ervoor dat het board maximaal doorspint tijdens geslide moves. Het board is uitgerust met DDSA (Double Density Shock Absorbers) bestaand uit een uitsparing onder de hielen gevuld met twee verschillende hardheden EVA-schuim om de knieën te ontlasten. Meer comfort en controle dus door de toepassing van DDSA.

Constructie: De I-Style II komt in een exclusieve pro model-constructie opgebouwd uit custom-made technora kevlar biaxial carbon.

Specs

Prijs (€): Merk: Volume (l): Gewicht (kg): Lengte (cm): Breedte (cm): Zeilrange (m2): Vin (cm): Box:

Er zijn meerdere varianten vinboxen; -TB; Tuttlebox; Vinbox, ontworpen door meneer Tuttle, waarbij de vin met twee schroeven door het dek van het board vastgemaakt wordt. -US; US-box, Vinboxsysteem waarbij de vin door middel van een schroefje en een plaatje in de box vastzit. -DTB; Deep Tuttlebox, vinboxsysteem, meestal gebruikt voor grote, brede boards. Zie TB -FCS; Vinboxsysteem waarbij de vin door midden van twee kleine schroefjes wordt vastgeklemd -Mtb; Mini Tuttlebox, vinsysteem. Zie Tutttlebox -PB; Powerbox, vinboxsysteem waarbij de vin door midden van één schroef van bovenaf wordt vastgemaakt

1699 Exocet 101 6,1 235 62 4,0 - 7,0 20 PB

Write a review

Your review will go to moderation, and once checked will appear online.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>